Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Dirk IV-loop opent Loopcircuit 2015

  •   keer gelezen   Sport

HOORNAAR • De eerste wedstrijd in het Grote Rivieren Loopcircuit is per traditie de Dirk IV-loop in Hoornaar. Deze vindt plaats op zaterdag 24 januari met start en finish bij Het Bruisend Hart op het Dirk IV-plein in Hoornaar. Het parcours loopt over de fraaie polderwegen van de Alblasserwaard rond Hoornaar.


Lars Gerritsen heeft al laten weten naar Hoornaar te komen om te proberen de Dirk IV voor het tweede jaar op rij te winnen. Aan de start verschijnen verder onder anderen Aissa Marguoum, Henkjan den Braven en Egbert Hooijkaas en bij de dames Agnes Schipper, zij won in 2014 zowel de Dirk IV-loop als het hele Grote Rivieren Loopcircuit, Vanessa Hartman, Annemieke Breuking en Cora Vlot.

De wedstrijd- en prestatieloop over tien kilometer begint om 14.00 uur. Verder begint ook een prestatieloop over vijf kilometer om 14.00 uur en zijn er jeugdlopen vanaf 12.00 uur. Inschrijven voor de Dirk IV-loop kan vooraf tot en met 20 januari via www.inschrijven.nl. En anders op de dag zelf in Het Bruisend Hart.

Meer informatie over de Dirk IV-loop en het Grote Rivieren Loopcircuit: www.avtyphoon.nl/loopcircuit

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten