Afbeelding

Geslaagd beachvolleybaltoernooi voor jeugdleden Volley Meerkerk ‘95

Sport 242 keer gelezen

MEERKERK • De jeugdleden van de C- en B-jeugd van volleybalvereniging Volley Meerkerk’95 hebben in de maanden mei en juni elke zaterdagochtend beachvolleybal trainingen gehad.

Deze trainingen zijn gegeven door de trainers René Versteeg en Arjan Kroes. De kinderen hebben de speciale spelregels van het beachvolleybal geleerd, de specifieke beach technieken getraind en ook uitleg gekregen over de tactieken van het beachvolleybal. Ondanks dat het niet altijd het perfecte weer was, was de opkomst groot. De jeugdleden hebben een hoop geleerd en veel plezier gehad.

De periode van beach trainingen is afgesloten met een leuk toernooi, waaraan 22 jeugdleden hebben meegedaan. De kinderen werden elk wedstrijdje gekoppeld aan een ander kind. Elke winstpartij leverde een punt op. 

Aan het eind van de rit werden de behaalde punten individueel opgeteld. Hieruit kwamen twee winnaars uit de bus, die heel toevallig broer en zus zijn: Sander en Tessa Vonk. Het beachvolleybalbloed zit hen blijkbaar in de genen.

Als afsluiting werd er met zijn allen een lekker frietje met snack gegeten, besteld bij de kantine van de voetbalburen.

Nu de vakantie voor de deur staat, liggen de trainingen even stil. Na de zomervakantie hoopt Volley Meerkerk’95 weer te kunnen starten met een normaal indoor seizoen.

Kinderen en volwassenen die nog geen lid zijn, maar wel interesse hebben in de volleybalsport kunnen zich altijd melden bij de vereniging om een aantal keer kosteloos mee te trainen. Stuur hiervoor een mail naar secretariaat@volleymeerkerk.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden