• Daan Hartog tweede in Rucphen.
• Daan Hartog tweede in Rucphen. Foto: Privéfoto

Podiumplaats Daan Hartog in Rucphen

Sport 211 keer gelezen

RUCPHEN/REGIO • De tweede wedstrijd van de voorjaarscompetitie heeft Jan van Arckel-jeugdrenner Daan Hartog uit Giessenburg in categorie 6 de tweede plaats opgeleverd.

Rick Versloot (Hardinxveld) werd vierde in Rucphen en Mees Bassa (Goudriaan) tiende. Daan Kon (Hoogblokland) debuteerde in categorie 5 met een 36e plaats.

In categorie 7 eindigde Thom Verhoeks (Gorinchem) als 15e, Joris Peursum (Hardinxveld) als 16e, Sem van Wijngaarden (Hardinxveld) als 17e en Joey Baars (Leerdam) als 20e.

Nieuweling Jost van der Streek stond aan de start in Lierden. Hij werd geassisteerd door Thijs Wemmers (Bleskensgraaf), die door een operatie zelf niet kon koersen. Van de 120 renners haalden er slechts 62 de finish. Ottolander Van der Streek kwam als 38e over de meet.

Bij de junioren werd Delano Swenne (Heukelum) 27e, Noël Luijten (Meerkerk) 33e en Bram van Herk (Groot-Ammers) 51e.