Zuur en duur puntverlies Triade

Sport 247 keer gelezen

ROTTERDAM/NIEUWPOORT • Triade heeft een pijnlijke nederlaag geleden tegen het Rotterdamse CKC Thor. De Nieuwpoortse korfballers leden met 11-10 zuur en duur puntverlies.

Triade nam snel een 1-5 voorsprong, maar daarna stokte de productie. Thor kwam terug tot 6-6 bij rust.

In de tweede helft had Triade geen antwoord op het trage anti-korfbal van Thor. De groenwitten kwamen van een achterstand nog wel terug tot 11-10, maar de gelijkmaker viel niet meer.

Komende zaterdag moet Triade het verlies zien weg te poetsen in de thuiswedstrijd tegen degradatiekandidaat SKV uit Sleeuwijk; aanvang 15:30 uur.