Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• Ian de Bus en Albert Stek.
• Ian de Bus en Albert Stek. (Foto: Hans van Wijngaarden)

Albert Stek doet stapje terug bij Sliedrecht Sport

  •   435 keer gelezen   Sport

SLIEDRECHT/AMEIDE • Passer-loper Albert Stek en middenaanvaller Ian de Bus spelen zaterdag 13 april hun laatste wedstrijd voor Heren 1 van Sliedrecht Sport. Beiden verruilen, mede in verband met hun maatschappelijke carrières, de allerhoogste trede binnen de blauw-witte club voor Heren 2, dat in de Eerste Divisie uitkomt.

Beide spelers zijn in het seizoen 2013-2014 bij Heren 1 van Sliedrecht begonnen en hebben dus zes jaargangen doorlopen. In het seizoen 2017-2018 maakten ze deel uit van het team dat kampioen van de Topdivisie werd, waardoor ze dit jaar in de Eredivisie speelden. Dit seizoen sluit Sliedrecht Sport Heren 1 op een zeer verdienstelijke vierde plaats in de Kampioenspoule af.

Road to the Topdivisie
"Ik heb genoten van ieder seizoen, moment en minuut in Heren 1", zegt Ameidenaar Albert Stek (ex-AVVA). "Zowel onder Tim als onder Paul hebben we fantastische dingen meegemaakt. En wat misschien wel het belangrijkste is, ik heb er veel echte 'maatjes' bij gekregen. Ian en ik doen nu een stapje terug, maar zeker niet om af te bouwen, want we zetten volgend seizoen de Road to the Topdivisie in!"

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_3
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }