Afbeelding
Foto: Rick den Besten

Fabio Jakobsen twee jaar langer bij Deceuninck-Quick Step

Sport 332 keer gelezen

HEUKELUM - Fabio Jakobsen heeft zijn aflopende contract bij Deceuninck-Quick Step met twee jaar verlengd. De rappe wielrenner uit Heukelum staat nu tot en met 2021 onder contract bij de Belgische ploeg.

Jakobsen beleefde in 2018 zijn grote doorbraak. Manager Patrick Lefevere geeft op NU Sport dan ook hoog op van Jakobsen. "Het is een understatement als ik zeg dat we onder de indruk van zijn afgelopen jaar", aldus de Belg. "Als je de beste sprinters verslaat duidt dat niet alleen op kwaliteit en talent, maar ook op zelfvertrouwen en het vermogen om de juiste momenten te kiezen. Hij heeft een grote toekomst en we zijn blij dat hij bij de ploeg wil blijven."

"Deceuninck-Quick-Step is voor mij de juiste ploeg, waar ik heel veel kan leren en veel progressie boek. Ik wil een van de beste sprinters ter wereld worden en grote koersen winnen", aldus Jakobsen over zijn nieuwe contract. "Ik leef mijn droom bij de beste ploeg ter wereld en ik ben dankbaar voor het vertrouwen en de steun die ik continu krijg."

De komende weken zal Fabio Jakobsen starten in de Ronde van de Algarve, Kuurne-Brussel-Kuurne en Parijs-Nice.
 

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden