Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Topbasketbal in De Klipper

  •   keer gelezen   Sport

NIEUW-LEKKERLANDBasketball Verenging Klipperstars is zaterdag 1 september gastheer voor de NBB Bekerwedstrijden U22. De wedstrijden beginnen om 12.00 uur en duren tot 21.00 uur. Een hele dag topbasketball in sporthal de Klipper in Nieuw Lekkerland.


Klipperstars U20, voor tweede jaar uitkomend in de landelijke 2e divisie, neemt ook deel aan deze bekerwedstrijden en komt daar twee bekende tegenstanders tegen uit de competitie van het afgelopen seizoen; Harlemlakers uit Amsterdam en MBCA uit Amstelveen. Onbekende tegenstander voor Klipperstars is The Black Eagles uit Rosmalen.

De eerste wedstrijd van Klipperstars is om 12.00 uur tegen Harlemlakers, om 16.30 wordt er gespeeld tegen MBCA en de laatste wedstrijd voor de Lekkerlanders is om 18.00 uur tegen The Black Eagles.

Klipperstars is al een aantal weken bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, dat op 15 september begint. De Nieuw-Lekkerlandse basketballers zijn er op gebrand zaterdag 1 september de nodige wedstrijden te winnen, zodat ze een ronde verder te gaan in de bekercompetitie.Zaterdag 15 september dan begint het voor Klipperstars echt. Door een andere indeling van de Basketballbond liggen de meeste wedstrijden rondom Amsterdam en zullen er ditmaal geen verre reizen naar Groningen gemaakt hoeven te worden.

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier