Afbeelding
Daniëlle Vink Fotografie

Teams Horses For Heezen kampioen van Zuid-Holland

Sport 578 keer gelezen

GIESSENBURG • Twee teams van Horses For Heezen haalden tijdens de regiokampioenschappen in Heerjansdam het kampioenschap van Zuid-Holland binnen.

Op 4 en 11 augustus werden de regiokampioenschappen in Heerjansdam verreden. Horses For Heezen, gevestigd te Giessenburg en rijdend voor PSV Sliedrecht, kwam dit jaar met twee teams onder leiding van commandant Kevin Heezen naar de kampioenschappen.

Op 4 augustus maakte het nieuwste viertal, bestaande uit Anneloes de Kreij, Annelies Saarloos, Jasmyn Bassa, Indi Dielessen en Dennes Mieras hun debuut in de klasse L. Zij reden met overmacht naar de winst in het kampioenschap. Daarnaast reden zij met een score van 66,58 procent naar de hoogste dagscore bij de afdelingsdressuur.

Klasse ZZ
Afgelopen weekend was het de beurt aan het viertal rijdend in de klasse ZZ, bestaande uit Dennes Mieras, Pamela Baggerman, Charissa Plomp en Marion van de Akker. Dit jaar reden zij een kür op muziek en wisten hiermee de grens van 70 procent te passeren, waarmee zij voor het vierde jaar op rij kampioen van Zuid-Holland werden.

Beide teams zullen zich de komende weken gaan opmaken om op zaterdag 1 september te rijden op het NK te Ermelo.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden