Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Volley Meerkerk'95 won twee sets in en tegen Rijswijk.
Volley Meerkerk'95 won twee sets in en tegen Rijswijk.

Volley Meerkerk'95 pakt twee punten in Rijswijk

  •   keer gelezen   Sport

RIJSWIJK • In de laatste competitiewedstrijd van 2015 heeft eerstedivisionist Volley Meerkerk'95 twee belangrijke punten gepakt tegen Inter Rijswijk.


Coach Krijn Verlek kon leven met de 3-2 nederlaag. "We kunnen toch weer twee punten kunnen bijschrijven en ons spel wordt vaster.  Ik heb alle hoop dat we in de tweede helft van de competitie genoeg punten kunnen pakken om ons te handhaven."

Verlek begon met Lia Paasse, Kayleigh Boer, Renate Ouderkerk, Anouschka Doedijns, Nicole Maasland, Wytske Deutekom en libero Margreet Wigmans in de basis. De eerste set ging met 25-22 naar de thuisploeg, de tweede set was een kopie, maar dan met Volley Meerkerk'95 aan de goede kant van de score.

Het breekpunt lag in de derde set. De geelzwarten hadden het betere team, maar een aantal serviceseries brak de nummer 11 van de ranglijst op: 25-23. Met de invallers Lisanne Middeljans en Lenie Versluis trok Meerkerk wel de vierde set naar zich toe (22-25). In de beslissende vijfde set deden opnieuw enkele passfouten Volley Meerkerk'95 de das om (15-11).

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten