Dubbele zege Klipperstars

Sport 138 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Klipperstars H1 en Klipperstars U20 kwamen zaterdag allebei tot winst.

Het eerste mannenteam van de Nieuw-Lekkerlandse basketballers had de nodige moeite met hekkensluiter DAS. De juiste versnelling kon niet worden gevonden en na drie kwarten was de voorsprong slechts beperkt.

In de laatste periode werd die kleine marge vastgehouden: 72-64. Een moeizame overwinning, maar wel de vijfde zege in de laatste zes wedstrijden.

Krappe bezetting
Klipperstars U20 herstelde zich van de teleurstellende nederlaag tegen BV Amsterdam. Ondanks een krappe bezetting, waar tegenstander Landslake Lions uit Landsmeer overigens ook last van had, stond het bij rust 43-26.

In het laatste kwart speelde Landslake alles of niets. Het werd niets. Ondanks de vermoeidheid had Klipperstars nog wat over en liep de voorsprong op naar 24 punten: 81-57.

Topscorer aan de kant van Klipperstars was Sem Janse met 34 punten.