Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Veel remises bij SC Giessen en Linge

  •   keer gelezen   Sport

GIESSENBURG • In de veertiende schaakronde van SC De Giessen kwam alleen Bert van Hees tot winst. Alle andere partijen eindigden in remise.


De meeste puntendelingen kwamen overigens niet zonder slag of stoot tot stand. Zo werd de kraker Tim Schakel-Henk Boot tot op het bot uitgevochten. Schakel slaagde er niet in het opgebouwde voordeel vast te houden en moest uiteindelijk alle zeilen bijzetten om de partij niet uit handen te geven. Dat lukte, al was het allesbehalve eenvoudig om de remisehaven te bereiken.

Hans Karelse en Eddy Korevaar vochten eveneens een interessant duel uit. Korevaar probeerde met zijn loperpaar gaten te schieten in de stelling van Karelse, maar kwam aan het einde van de avond tot de conclusie dat er geen muziek meer in zat. Er zat niets anders op dan om het punt te delen.

Uitslagen: Tim Schakel-Henk Boot 0.5-0.5, Hans Karelse-Eddy Korevaar 0.5-0.5, Henk v.d. Hoek-Arjan Uittenbogaard 0.5-0.5, Bram Capelle-André van Wingerden 0.5-0.5, Louis Ruters-Bert van Geldere 0.5-0.5, Bert van Hees-Mark Couwenberg 1-0, Johan v.d. Heijde-Kees Bons 0.5-0.5, Ton Lodder-Jan Post 0.05-0.5, Chris van Wieringen-Wim Deurloo 0.5-0.5.

Rick den Besten
Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.
Volg @RickdenBesten op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier