Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

SNS weer sponsor Nieuw-Lekkerlandse Tennisclub (NLTC)

  •   keer gelezen   Sport

NIEUW-LEKKERLAND • In navolging van vorige jaren heeft de SNS stichting (SSN) weer een sponsorcontract met de Nieuw-Lekkerlandse Tennisclub (NLTC) afgesloten.


De overeenkomst werd door Inge Bouter en W. Schut namens de stichting SSN ondertekend en namens de vereniging door Yolande de Bruyn en Wim Prins. De vereniging is dankzij deze en ander sponsoren in staat om een lage contributie te handhaven. Mede door de zelfwerkzaamheid door de leden van de vereniging kan ze zonder overheidssubsidie de begroting op orde houden.

De vereniging bestaat op 24 oktober 45 jaar en zal aan dit feit later dit jaar de nodige aandacht besteden. In combinatie met dit feit heeft de vereniging besloten een bijdrage te leveren aan de reductie van de CO2 uitstoot. De baanverlichting zal vervangen worden door energiezuinige LED lampen.

De vereniging tracht deze investering zo veel als mogelijk te dekken door sponsorinkomsten. De windschermen met reclame uiting rondom de baan zijn aan vernieuwing toe en deze reclame uiting verwacht de vereniging weer tegen een geringe bijdrage te kunnen verkopen. 

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten