Afbeelding

Volg de Arno Wallaard Memorial van minuut tot minuut

Sport 64 keer gelezen

MEERKERK - De enige wielerklassieker die de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden rijk is, de Arno Wallaard Memorial, belooft zaterdag 21 april alleen al gezien de verwachte weersomstandigheden een loodzware koers te worden. Ook via onze (vernieuwde) website hoeft de wielerliefhebber er niets van te missen.

De Arno Wallaard Memorial is maar liefst 200 kilometer lang. Start (14.30 uur) en finish (naar verwachting rond 18.55 uur) zijn in Meerkerk.

De klassieker wordt volledig live in beeld gebracht, met zelfs beelden vanuit een (mini)helikopter. Daarmee zet de organisatie van de AWM zich nog nadrukkelijker op de kaart. De regie ligt bij Freek Wallaard en Wouter Mesker, die met de liveregistratie een droom werkelijkheid zien worden.

De AWM kent in Robin Chaigneau een lokale favoriet. De ex-prof van Skil-Shimano verkeert in blakende vorm, maar weet ook dat de concurrentie op hem zal letten en hem geen centimeter speelruimte zal geven. Zal Chaigneau de opvolger worden van Lieuwe Westra, Stefan van Dijk en Arme Hassink, de sterke winnaars van de afgelopen drie jaar? Volg het hier:

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden