Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Vakantiepark Molenwaard neemt nieuwe huisjes in gebruik: Mike & Molly Schaapskooitjes

Algemeen 2.287 keer gelezen

OTTOLAND • Dit Hemelvaartweekend opent Vakantiepark Molenwaard de Mike & Molly Schaapskooitjes, de eerste van de nieuwe accommodatie typen die deze zomer gerealiseerd zullen worden. 

De opening van de Mike & Molly Schaapskooitjes wordt feestelijk gevierd. Zo mogen de gasten die in deze accommodaties verblijven een lintje doorknippen, krijgen ze een Mike & Molly voorleesboek cadeau en komt Mike langs voor een Meet & Greet.

Aan de andere nieuwe accommodaties, de Frieterie en de Speelschuur wordt op dit moment nog gewerkt. Deze openen naar verwachting in juli.

De opening valt samen het met éénjarig bestaan van het Alblasserwaardse recratiepark. ‘Hoewel het een bewogen jaar was wegens het coronavirus, is het vakantiepark hard gegroeid en komt er deze zomer veel nieuws’, zo stelt Vakantiepark Molenwaard in een persbericht.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden