Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Ook weer meer coronabesmettingen in Zuid-Holland Zuid

Algemeen 2.570 keer gelezen

REGIO • Waar de landelijke cijfers van de besmettingen met corona weer een opgaande lijn laten zien, worden er ook meer positieve testen gemeld in de veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid.

Landelijk werden er op dinsdag 12 oktober 2914 nieuwe positieve testen gemeld. Dat is meer dan het gemiddelde van de afgelopen zeven dagen (2547). In de gehele regio Zuid-Holland Zuid waren er op 12 oktober 99 gemelde positieve testen. Dat is meer dan het gemiddelde van de afgelopen zeven dagen (73).

In de gemeente Molenlanden werden op dinsdag 12 oktober 19 positief geteste mensen gemeld. Ook hier is het aantal van de dag hoger dan het gemiddelde van 9 van de afgelopen zeven dagen. Het aantal ziekenhuisopnamen in Molenlanden valt vooralsnog mee. Op 5 oktober werd de laatste ziekenhuisopname in verband met corona gemeld.

Ook in enkele regiogemeenten zijn toenames te zien van het aantal coronabesmettingen, zoals in Alblasserdam en Vijfheerenlanden. In Papendrecht en Sliedrecht zijn daarentegen juist weer lichte dalingen waarneembaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden