• Arco Bikker en de directeur van Den Dunne Bouw & Ontwikkeling met de koopovereenkomst.
• Arco Bikker en de directeur van Den Dunne Bouw & Ontwikkeling met de koopovereenkomst. Foto: Aangeleverd

Molenlanden tekent contract met Den Dunnen Bouw voor 8 koopwoningen Doetse Vliet III

Algemeen 2.078 keer gelezen

GIESSENBURG • Onlangs tekende wethouder Arco Bikker en de directeur van Den Dunnen Bouw & Ontwikkeling de koopovereenkomst voor de bouw van acht twee-onder-één-kap woningen in Doetse Vliet III in Giessenburg.

Hiermee kan nu ook de laatste bouwvlek, die is aangewezen voor koopwoningen in Molenlanden, in ontwikkeling worden genomen. Wethouder Arco Bikker: “Ook dit project zal een mooie impuls geven om de doorstroming te bevorderen in onze gemeente”.

31 woningen
Naast de 8 twee-onder-een-kap woningen, komen op de woningbouwlocatie Doetse Vliet III in totaal 31 woningen, waarvan 12 woningen in CPO-verband. CPO is een ontwikkelvorm, waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouw-project. Daarnaast worden er circa 6 huurwoningen door de woningbouwcorporatie en 5 zelfbouwwoningen via particuliere uitgifte gebouwd. Alle gronden voor koopwoningen in de gemeente zijn inmiddels uitgegeven.

Start verkoop
De voorbelasting en het bouwrijpmaken van de bouwvlek is per 1 april afgerond. Geheel volgens planning zullen de komende weken de eerste bouwactiviteiten starten.

De start van de verkoop van de 8 twee-onder-één-kap woningen zal via de gemeentelijke website www.projectenmolenlanden.nl en op de gemeentepagina in Het Kontakt worden aangekondigd. Toewijzing zal geschieden via inschrijving en loting door de notaris.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden