Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Kinderen in Molenlanden bakken eerst pannenkoeken en gaan dan weer naar school

Algemeen 779 keer gelezen

REGIO • Het laatste weekend voordat de scholen weer opengingen werd er flink gebakken in sommige dorpen in de Molenlanden.

De leerkrachten van de scholen van O2A5, cluster Molenwaard, trakteerden vrijdag 5 februari de leerlingen en ouders op pannenkoekenmix, ingekocht bij de plaatselijke ondernemers. ‘Bak er een mooi weekend van en tot volgende week’, schreven zij, want dan mochten de scholen weer open.

Met deze hartverwarmende actie lieten zij de ouders hun waardering blijken voor het intensieve thuisonderwijs, dat naast een eigen baan een enorme uitdaging moet zijn geweest. De kinderen hadden er alvast zin in om de meester of juf weer te zien. Ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind zijn ook weer welkom op school. 

Open dagen mogen nog niet vanwege de coronamaatregelen, maar een vrijblijvende rondleiding op afspraak biedt ouders de mogelijkheid om de school te kiezen die bij hen past. Wie meer informatie wil over de scholen in Bleskensgraaf (De Stapsteen) Groot-Ammers (De Ammers), Nieuwpoort (De Knotwilg), Nieuw-Lekkerland (De Tuimelaar)of Streefkerk (De Boomgaard), kan terecht op www.o2a5.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Controle op foutparkeren en het dragen van gordels in Meerkerk; ook acties in Ameide en Lexmond aangekondigd 112 19 apr, 10:07
Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden