Afbeelding
Foto:

Mooi Molenlanden Taart voor Karinka Sprangemeijer van To Cato Concept Store in Arkel

Algemeen 632 keer gelezen

ARKEL • Karinka Sprangemeijer, eigenaresse van de winkel To Cato Concept Store in Arkel, heeft vrijdag de Mooi Molenlanden Taart in ontvangst mogen nemen. 

Zij kreeg deze taart naar aanleiding van de oproep van VVD Molenlanden op sociale media om een ondernemer of zzp’er in Molenlanden tijdens deze lockdown een hart onder de riem te steken.

To Cato Concept Store is miniwarenhuis. In de winkel zijn producten te vinden van diverse kleine ondernemers, creatievelingen en kunstenaars. Nu mag de winkel alleen open zijn voor het inleveren en ophalen van postpakketten. Dus is Karinka druk bezig om de producten in haar nieuwe webshop te zetten, zodat klanten deze kunnen bestellen. Karinka was daarom erg blij met het (smakelijke) hart onder de riem.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk gisteren
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden