Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Bijdrage Rabobank voor schoolzwemmen op de Rehobothschool

Algemeen 821 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Op woensdag 28 oktober is CBS Rehoboth verrast door Rabobank Lek en Merwede met een cheque van 500 euro voor het schoolzwemmen.

Elizabeth Brand, Financieel Adviseur bij de Rabobank en moeder van leerlingen van de school had de mogelijkheid om via haar werkgever een bijdrage te geven aan een maatschappelijk doel in haar omgeving.

“Ik wist dat de school van mijn kinderen ieder jaar geld bij elkaar spaart om zelf de kosten voor het schoolzwemmen bij elkaar te krijgen. Met deze donatie kunnen de kinderen van CBS Rehoboth ook in 2021 weer gaan schoolzwemmen”.

De school hoopt vanaf mei met de kinderen van groep 3 t/m 8 wekelijks te gaan schoolzwemmen in de Dompelaar in Groot-Ammers. Hiermee willen ze de zwemconditie van de kinderen verbeteren aan het begin van het zwemseizoen. Daarnaast is het een goede, leuke en afwisselende manier om te bewegen met elkaar.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 8 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 9 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden