Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF
update

Vragen VHL Lokaal over geruchten coronabesmettingen tijdens feest in Lexmond

Algemeen 6.726 keer gelezen

LEXMOND • De fractie van VHL Lokaal heeft schriftelijke vragen gesteld aan het gemeentebestuur van Vijfheerenlanden over een mogelijke uitbraak van het coronavirus na een feest in dorpshuis Het Bosch in Lexmond.

“Er doen geruchten de ronde dat er in Lexmond een uitbarsting van het corona-virus is geweest”, begint VHL Lokaal. “Tenminste 10 voornamelijk jongeren zouden zijn besmet met het coronavirus. Dit zou gebeurd zijn op een (illegaal?) feest in het dorpshuis Het Bosch. Het schijnt dat hierover door de betrokkenen wordt gezwegen om de beheerder van Het Bosch niet in problemen te brengen”, vervolgt VHL Lokaal.

De partij vraagt zich af of het bij de burgemeester bekend is dat dit in Het Bosch heeft plaatsgevonden. Als deze vraag bevestigend beantwoord kan worden door de burgemeester, wil VHL Lokaal weten welke maatregelen er zijn genomen of worden genomen.

Het gemeentebestuur van Vijfheerenlanden heeft officieel tot uiterlijk 6 oktober de tijd om te reageren op deze vragen.

UPDATE:
Inmiddels hebben zowel de beheerder van het dorpshuis als fractievoorzitter Wim van Dijk gereageerd en uitleg gegeven over dit onderwerp. Meer hierover staat in een nieuw bericht, dat hier te lezen is. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden