Afbeelding
Foto: Politie

Politie vindt pand vol kleding van nepmerken in Bleskensgraaf

112 6.245 keer gelezen

BLESKENSGRAAF • De politie trof maandagmiddag in een bedrijfspand op het bedrijventerrein in Bleskensgraaf honderden kledingstukken van nepmerken aan.

 Auto’s die ’s avonds laat en ’s nachts de Van Beukelaarweg betraden, het gaf omwonenden geen goed gevoel. Een bedrijfspand vol met nepkleding bleek de reden voor de late bezoekjes. Kleding, schoenen en tassen van bekende merken lagen tot maandagmiddag klaar voor de verkoop.

Na meerdere meldingen en eigen onderzoek stapten agenten maandagmiddag rond 17.30 uur het bedrijfspand aan de Van Beukelaarweg binnen. Het was even doorzetten, maar uiteindelijk ging er een deur open naar een gedeelte waar zich onder andere 725 shirts, 88 jassen, 90 spijkerbroeken, 94 paar schoenen en 24 tassen bevonden. 

Christian Dior
Ze waren gemerkt met namen als DSquared, Balenciaga, Christian Dior, Stone Island, Moschino en Fendi, maar desondanks waren ze nep. De kleding is in beslag genomen en wordt door een stichting onderzocht op echtheid. Vervolgens zal de Officier van Justitie beslissen wat ermee gebeurd. De huurder van het pand wordt binnenkort verhoord. De politie heeft alle kleding weggehaald.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden