Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Het Nieuwe Wonen start campagne voor duurzamer Lexmond

Algemeen 486 keer gelezen

LEXMOND • Het Nieuwe Wonen start een campagne over huisverduurzaming in Lexmond. Dit doen zij in opdracht van de gemeente Vijfheerenlanden, die huiseigenaren stimuleert om hun huis te verduurzamen.

Alle huiseigenaren krijgen een brief thuis. Zij kunnen zich aanmelden voor een gratis keukentafelgesprek over de mogelijkheden om de woning energiezuiniger, duurzamer én comfortabeler te maken.

Nadat de brief is verspreid, gaan de medewerkers van Het Nieuwe Wonen langs de deuren om meer uitleg te geven. Ook dan kunnen huiseigenaren zich nog aanmelden voor het gratis adviesgesprek op maat. Het gesprek kan gaan over maatregelen, zoals isolatie, ventilatie, zonnepanelen en warmtepompen. Ook informeren de wooncoaches over eventuele nieuwe financiële regelingen.

Na aanmelding wordt het gesprek in overleg met de bewoner ingepland. Wie de brief en/of de medewerkers heeft gemist (of wel in Vijfheerenlanden, maar niet in Lexmond woont), kan zich nog aanmelden via info@hetnieuwewonen.org of via de projectleider Jan Theunissen via 0345-254030. Zie ook www.hetnieuwewonen.org voor meer informatie.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden