Afbeelding

Weekendafsluiting A15 tussen Papendrecht en Gorinchem

Algemeen 2.380 keer gelezen

PAPENDRECHT • Rijkswaterstaat voert van vrijdag 19 juli tot maandag 22 juli uur werkzaamheden uit aan de A15.

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 19 juli 22.00 uur tot maandag 22 juli 05.00 uur werkzaamheden uit aan de A15. Deze vinden plaats tussen de aansluiting met de N3 bij Papendrecht en knooppunt Gorinchem richting Tiel. Hiervoor is het nodig om alle rijstroken af te sluiten.

Omleidingsroutes
Het verkeer wordt omgeleid via de A16, de A59 en de A27. Bestemmingsverkeer naar Hardinxveld, Giessendam en Sliedrecht kan gebruikmaken van de N214 en N216. Toerit Gorinchem (27) is tijdens het weekend open.

Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten. Gele borden langs de weg geven de omleidingsroutes aan. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. Hulpdiensten kunnen in geval van nood de werkzaamheden passeren.

Veerdienst
Op vrijdag 19 juli zijn er extra overtochten op de Merwede tot 23:45 uur. Op zaterdag 20 juli en zondag 21 juli vinden overtochten plaats van 08:00 uur tot 23:45 uur.

Tijdens dit weekend voert Rijkswaterstaat asfalteringswerkzaamheden uit. Ook worden de verlichting en vangrail onderhouden, het gras gemaaid, de goten geveegd en de kolken gereinigd. Voorafgaand aan de afsluiting kunnen al voorbereidende werkzaamheden plaatsvinden.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden