Zuur en duur puntverlies Triade

Sport 251 keer gelezen

ROTTERDAM/NIEUWPOORT • Triade heeft een pijnlijke nederlaag geleden tegen het Rotterdamse CKC Thor. De Nieuwpoortse korfballers leden met 11-10 zuur en duur puntverlies.

Triade nam snel een 1-5 voorsprong, maar daarna stokte de productie. Thor kwam terug tot 6-6 bij rust.

In de tweede helft had Triade geen antwoord op het trage anti-korfbal van Thor. De groenwitten kwamen van een achterstand nog wel terug tot 11-10, maar de gelijkmaker viel niet meer.

Komende zaterdag moet Triade het verlies zien weg te poetsen in de thuiswedstrijd tegen degradatiekandidaat SKV uit Sleeuwijk; aanvang 15:30 uur.

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23