• Een van de gegooide golfballen.
• Een van de gegooide golfballen.

Golfbaan en GenG Maairobots betreuren golfballenravage

Algemeen 2.365 keer gelezen

NOORDELOOS • GenG Maairobots en Golfbaan Noordeloos betreuren de golfballenravage die vorig weekend is aangericht door onbekenden.

Er werd op zaterdagavond 9 maart een spoor van vernielingen aangericht in Giessen-Oudekerk, Giessenburg, Hoornaar, Noordeloos, Meerkerk en Ameide door golfballen die vanuit een of meerdere auto's werden gegooid.

"Wij vinden het allereerst heel erg wat er gebeurd is en hopen dat de schade bij iedereen weer hersteld is", laten GenG Maairobots uit Leerdam en Golfbaan Noordeloos weten. Op de golfballen stond het logo van GenG Maairobots, maar het bedrijf heeft niets te maken met de vernielingen. GenG Maairobots en Golfbaan Noordeloos hebben de ballen ook niet uitgedeeld.

"Wij weten verder nog niet wie de dader is en hebben dat overgelaten aan de politie. We vertrouwen erop dat ze de daders achterhalen", aldus de beide bedrijven.

De politie laat weten dat de dader(s) nog niet opgepakt zijn. Er gingen geruchten rond in de Alblasserwaard dat er iemand opgepakt zou zijn, maar de politie ontkent dat.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 8 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 9 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden