Afbeelding

Kerstlichtjestocht in Meerkerk op zaterdag 15 december

Algemeen 837 keer gelezen

MEERKERK • De sterren staan inmiddels op de watertoren, als een voorbode van de Kerstlichtjestocht in het dorp Meerkerk. Op zaterdag 15 december kan men wandelen door het kerstverhaal.

Alweer enkele maanden is de kerstlichtjestocht 2018 in voorbereiding. Vele vrijwilligers uit de Gereformeerde en de Hervormde kerk in Meerkerk zijn hierbij betrokken. Sommige in de voorbereiding, anderen juist als schaapsherder of Herodes en daarmee onderdeel van de tocht. En juist die taferelen maken het een levend kerstverhaal. Daar zorgen ook de vele lichtjes voor langs de route, die bezoekers zo leiden langs taferelen, optredens en het beleefplein. Om uiteindelijk de stal met Jezus te vinden.

De beide kerken nodigen iedereen uit om deze zoektocht mee te lopen. Vanaf 17.30 uur kan de tocht gestart worden vanaf de Ichthuskerk aan de Burgemeester Sloblaan 23 in Meerkerk. Tot uiterlijk 20.00 uur kan er gestart worden. Deelname is gratis.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 13 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden