Afbeelding

Seniorendag Groot-Ammers zoekt oude foto's

Algemeen 933 keer gelezen

GROOT-AMMERS • De commissie Seniorendag van Stichting de Oranjevriend in Groot-Ammers is al weer druk doende met de voorbereidingen voor de Seniorendag op zaterdag 2 februari 2019.

Deze Seniorendag (55+) met digitale beelden van het oude Ammers, van bekende gezichten, winkeltjes, straten, evenementen, optochten zal worden gehouden in het Hervormd Centrum en bestaat uit een middagvoorstelling (14.30 uur) en een avondvoorstelling (20.00 uur).

Zo zal er gezamenlijk teruggekeken worden op de leuke optocht van het afgelopen jaar. Om vervolgens te duiken in de beelden van dorpsgezichten, winkeltjes, verenigingen, schoolklassen, bruidsparen, straten, gebouwen en evenementen vanaf 1960 tot op heden.

De commissie is altijd heel blij met nieuwe materiaal, ongeacht of dit foto's, dia's, krantenknipsels of ansichtkaarten zijn. Misschien heeft iemand nog wel een oud fotoalbum of een schoenendoos met leuke (privé) afbeeldingen die gebruikt zouden kunnen en die een beeld geven van het Ammers van toen. 

En de Oranjevriend zou de Oranjevriend niet zijn als de datum van 2 februari geen beelden zou opleveren voor een mooie terugblik op het huwelijk van Koning Willem-Alexander en Maxima.

Voor meer informatie, vragen of fotomateriaal kan gebeld worden met met Piet en Hennie Kortleve via 0184-661684.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden