Afbeelding

Nieuwe app 'God Spreekt' bundelt christelijke inspiratiemomenten

Algemeen 1.446 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Een gratis app waarmee je op je eigen manier stil kan staan bij God. Dat is wat developer Sjaak Hijmering en vormgever Mathijs Hoexum uit Groot-Ammers hebben ontwikkeld.

Hun app God Spreekt haalt elke dag de dagelijkse bijbelteksten, -quotes en overdenkingen op van een aantal christelijke platforms. Door deze te combineren heeft de app veel keuze en kunnen gebruikers per item een herinnering aan zetten. Op dit moment bestaan er koppelingen met onder meer Dagelijkse Broodkruimels, Dagelijks Woord en de Passie voor God van Durk Muurling.

Van idee tot app
Developer Sjaak Hijmering en grafisch vormgever Mathijs Hoexum bouwden de app in hun vrije tijd. "We werken beiden bij hetzelfde bedrijf voor klanten met uiteenlopende opdrachten", vertelt Mathijs. Tijdens een lunchpauze op het werk bespraken ze hoe moeilijk het kan zijn om simpelweg tijd vrij te maken voor God. "Ik heb meerdere apps die me daarbij proberen te helpen", legt Mathijs uit, "maar dat zijn allerlei verschillende."

Toen ontstond het idee voor één app die de dagelijkse Bijbelteksten, quotes en overdenkingen van andere christelijke platformen bundelt op een plek. "Ik begon gelijk met wat schetsjes die Sjaak omzette in een werkbare app. Eigenlijk zoals onze normale taakverdeling bij Vanderperk Groep ook is."

Notificaties van God
"We hopen dat God meer plek in ons leven krijgt door gebruik te maken van deze technologie", legt Sjaak uit. "Daarom kun je instellen om notificaties te ontvangen op de door jouw ingestelde tijd of op een willekeurig moment. We hopen dat velen ook hierdoor de leiding van God gaan ervaren. Laat je via deze app bemoedigen, aansporen en inspireren."

De app 'God Spreekt' is gratis voor iedereen beschikbaar in de Google Play Store (Android) en App Store (Apple). 

Meer informatie www.godspreekt.nl
 

Marijke Verhoef

Bladmanager/redacteur special products

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden