Afbeelding
Foto: Geurt Mouthaan Het Kontakt

Activiteiten Montapacking Molenaarsgraaf grotendeels naar pand Avres in Meerkerk

Algemeen 5.275 keer gelezen

MEERKERK • De activiteiten die Montapacking in Molenaarsgraaf uitvoert, gaan grotendeels over naar het pand van Avres in Meerkerk.

Deze organisatie die zich onder meer bezighoudt met de sociale werkvoorziening in de regio heeft onlangs het pand aan de Energieweg 39, waar voorheen DK Home was gevestigd, gehuurd. Het gebouw biedt veel ruimte voor de opslag en distributie van materialen voor webshops. 

Avres stelt deze vierkante meters beschikbaar aan Montapacking. Wethouder Elisabeth van Leeuwen van Giessenlanden en burgemeester Dirk van der Borg van Molenwaard hebben dit 's ochtends geregeld.

Edwin van der Ham, directeur van Montapacking: "We gaan dit deze week nog inrichten en uiteraard gaat in alle andere acht vestigingen van ons bedrijf alles gewoon door. We zijn nu met de klanten aan het bekijken hoe we hun voorraden zo snel mogelijk kunnen aanvullen, zodat we aan hun klanten direct kunnen gaan uitleveren."

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden