Afbeelding
Foto: Politie

Politie zoekt ontsnapte Gerel Palm na schietincident in Noordeloos

112 3.868 keer gelezen

NOORDELOOS • De politie doet een nieuwe poging om de 35-jarige Gerel Palm aan te houden. Hij was betrokken bij het neerschieten van twee mannen in december 2016 in Noordeloos.

De politie heeft een nieuwe foto van Gerel Palm gepubliceerd en looft 15.000 euro uit voor de tip die leidt tot de aanhouding van de man.

In december 2016 werden twee mannen neergeschoten in Noordeloos. In maart 2017 werd Gerel Palm als verdachte aangehouden in Suriname. Volgens De Telegraaf is de man huurmoordenaar voor de Mocro-maffia in Nederland. De man wist echter te ontsnappen uit de gevangenis en is sindsdien voortvluchtig. Politie en justitie hebben aanwijzingen dat de verdachte nog steeds contact heeft met mensen in Nederland. Mogelijk verblijft hij zelfs in Nederland.

Om de kans op herkenning te vergroten heeft de politie dinsdag 17 juli nieuwe foto's vrijgegeven. Het onderzoeksteam vraagt daarbij om vooral op de opvallende tatoeage op de rechterarm van de man te letten. Mensen die de politie kunnen helpen, worden verzocht contact op te nemen met de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem melden kan via M. (0800-7000). Ook kan men een vertrouwelijk gesprek aanvragen via het Team Criminele Inlichtingen, 079- 3458 999. Bellers in het buitenland kunnen terecht op 0031-79 345 9876.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden