Afbeelding
Foto: Jan de Bruin

Jan van Arckel houdt ploegentijdrit voor recreanten

Sport 716 keer gelezen

NOORDELOOS • Rennersclub Jan van Arckel houdt op woensdagavond 16 augustus de ploegentijdrit voor recreanten. Deze tijdrit vindt plaats op het vaste tijdritparcours, in de polder tussen Noordeloos en Ameide. Er wordt gereden in de categorieën damesploegen regionaal, herenploegen regionaal, gemengde ploegen, gezinsploegen en ploegen buitenregio (Alblasserwaard/Vijfheerenlanden/JvA lid min 2 personen).

Een ploeg moet bestaan uit vier deelnemers, de aankomst van het derde ploeglid is bepalend voor de uitslag. Per ploeg is maximaal één licentiehouder van de sportklasse of amateurs toegestaan. Ploegen met uitsluitend licentiehouders van Rennersclub Jan van Arckel kunnen buiten mededinging deelnemen. Deelname kost 10 euro per ploeg. Het parcours is twintig kilometer en daarmee zeer geschikt voor snelle mannen en vrouwen die doordeweeks in groepjes rijden.

Inschrijving vooraf via de button 'recreanten tijdrit' op de website is verplicht.

Programma
De perrmanence is gevestigd in de kantine van voetbalvereniging Noordeloos aan de Nieuwendijk 8 te Noordeloos (parallel aan de Provincialeweg N214) en opent op de wedstrijddag om 17:30 uur. Om 18:00 uur start de uitgifte van rugnummers, om 19:00 uur start de ploegentijdrit recreanten op de Kerkweg in Noordeloos. De finish is op de Tiendweg, na afloop huldiging in de kantine van de voetbalvereniging.

Meer informatie: Ine van der Laar (06-19472143 of ine@vanderlaar.com).

Marijke Verhoef

Bladmanager/redacteur special products

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden