Klipperstars niet blij met arbitrage

Sport 111 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Klipperstars heeft de clash tegen Juventus met 73-69 verloren.

Beide teams delen nu, met nog één wedstrijd te gaan, de tweede plaats in de nacompetitie. Het doelsaldo van Juventus is echter aanmerkelijk beter. Staan beide ploegen ook volgende week nog gelijk, dat zal Klipperstars dus genoegen moeten nemen met plek 3.

Bij rust gaven Juventus en Klipperstars elkaar nauwelijks iets toe (33-31. Bij het ingaan van het vierde en laatste kwart keken de Nieuw-Lekkerlandse basketballers tegen een 55-51 achterstand aan. Klipperstars bouwde die om naar een voorsprong van vijf punten, waarna de scheidsrechters met enkele dubieuze beslissingen hun stempel op het duel drukten. De Lekkerlanders kregen vijf seconden voor tijd nog een kans, maar deze driepunter werd gemist en aansluitend werd een fout gemaakt, waarna het over en uit was.

Komende zaterdag speelt Klipperstars om 17:00 uur thuis tegen hekkensluiter Forwodians.