Afbeelding
ingezonden mededeling

Bas Verspuy Bouwsystemen speelt in op buitenleven

Algemeen 509 keer gelezen

Op het gebied van het plaatsen van serres, terrasoverkappingen en tuinkamers heeft Bas Verspuy Bouwsystemen naamsbekendheid verworven.

Tuinkamers en terrasoverkappingen plaatsen wij zowel van aluminium, kunststof als van hout. Ons team van vakmensen is sterk in het plaatsen ervan.

Buitenleven is de trend
Bas Verspuy Bouwsystemen speelt al langer in op de trend dat het buitenleven steeds belangrijker wordt. Eigenlijk is het geen trend meer, maar een nieuwe levensstijl.

Dirk-Jan Verspuy aan het woord: "Zodra het mooie weer zich aandient, verplaatst het huiselijke leven zich van binnen naar buiten. Veel van onze opdrachtgevers willen een terrasoverkapping of een tuinkamer. Onder een overkapping blijft het 's avonds langer warm, terwijl deze overdag juist schaduw biedt. Een overkapping is niet alleen weggelegd voor mensen met een grote tuin, want de overkappingen zijn op maat gemaakt en leverbaar in stijl van de bestaande woning en tuin. Tuinkamers en terrasoverkappingen zijn eigenlijk niet meer weg te denken uit ons assortiment."

Terrasoverkapping
Een terrasoverkapping zorgt ervoor dat de afhankelijkheid van het weer afneemt en dat de mogelijkheden voor het buitenleven worden vergroot. Een overkapping bestaat alleen uit een dak. Met warm weer biedt deze bescherming tegen de zon en als het regent is het mogelijk om droog te zitten. Doordat de overkapping open is, is er voldoende ventilatie en verkoeling. De overkapping kan worden uitgebreid met verlichting en zonwering.

Tuinkamer
Een tuinkamer biedt vanwege de volglas wandconstructie bescherming tegen alle weersinvloeden.

In het voorjaar is een tuinkamer ideaal. Als het nog iets te koud is om buiten te zitten, is het toch mogelijk om van de voorjaarszon te genieten. Een tuinkamer houdt langer warmte vast, zodat extra lang genoten kan worden van het buitenleven. Wij maken de tuinkamer compleet, door het toepassen van horizontale volglas schuifwanden of schuif-/draai-elementen, waarmee de wanden geopend kunnen worden. Door de glazen wanden, is het genieten van het uitzicht op de tuin en het buiten leven.

Pallazzo en Sunflex dealer
Bas Verspuy Bouwsystemen is officieel Pallazzo dealer. De duurzame aluminium terrasoverkappingen van Pallazzo Veranda staan bekend om hun degelijkheid en kwaliteit in afwerking. Dankzij een glazen dak met zeer grote overspanning krijgt u een maximaal gevoel van ruimte in uw veranda.

Daarnaast is Bas Verspuy Bouwsystemen Top-partner van Sunflex. Sunflex is een gespecialiseerde fabrikant van glazen vouwwanden, schuif-/draaisystemen en horizontale schuifwanden.

Op het gebied van tuinkamers en terrasoverkappingen zijn de mogelijkheden legio.

Bas Verspuy Bouwsystemen
Hoge Giessen 9a, Hoogblokland
T. 0183-582910
www.verspuybouwsystemen.nl

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden