Afbeelding

Werkzaamheden aan de MerwedeLingelijn

Algemeen 708 keer gelezen

REGIO • Vanwege geplande werkzaamheden worden er van zondag 25 augustus tot en met maandag 2 september vervangende bussen ingezet op twee deeltrajecten van de MerwedeLingelijn.

Tussen Dordrecht en Sliedrecht rijden er in de genoemde periode geen treinen, maar bussen. Van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september zijn er werkzaamheden tussen Leerdam en Geldermalsen, ook daar dan geen treinen, maar bussen.

Tussen Sliedrecht en Dordrecht rijden er bussen vanwege de werkzaamheden en het onderhoud aan de Baanhoekbrug (spoorconstructie) en de Wantij Spoorbrug in Dordrecht (vernieuwen van wissel, dwarsliggers en spoor).

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 augustus vanaf 01:00 uur rijden er bussen tussen Dordrecht en Hardinxveld-Giessendam. Op zondag 25 augustus tot en met zondag 1 september rijden er elk half uur snelbussen tussen Dordrecht, Sliedrecht Baanhoek en Sliedrecht. Reizigers van/naar Dordrecht Stadspolders kunnen gebruik maken van stadsbuslijn 3 en 5 via Dordrecht.

Van zondag 25 augustus tot en met zondag 1 september stoppen treinen niet in Hardinxveld Blauwe Zoom. Een reis van/naar Hardinxveld Blauwe Zoom met de bus vanaf Sliedrecht of vanaf Hardinxveld-Giessendam kan met een 30-minuten busdienst.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden