Afbeelding

Nogmaals oefenen voor Pappelellen

Algemeen 372 keer gelezen

HARDINXVELD-GIESSENDAM • Op veler verzoek komt er eind augustus nog een speciale oefenavond voor hen die zich verder willen bekwamen in het pappelelspel.

Onder leiding van Arie van Noordenne zal er op dinsdag 27 augustus 2019 vanaf 19.00 uur gelegenheid zijn om de slagen te oefenen en het reglement beter te leren kennen. Iedereen is welkom en de koffie staat klaar.

Het Nationaal Kampioenschap Pappelellen staat te gebeuren op zaterdag 7 september 2019, tussen 11.00 en 15.00 uur op een weiland naast Museum De Koperen Knop. In twee categorieën, kids tot en met 13 jaar en volwassenen vanaf 14 jaar kan dan worden gestreden om een wisselbokaal en mooie prijzen.

Iedereen die wil deelnemen aan het kampioenschap, dat de titel heeft Van Noordenne Glas Open, kan zich aanmelden per email: directiesecretariaat@koperenknop.nl, per telefoon: 0184-611366 of tijdens de openingstijden van het museum bij de balie. Het adres van de Koperen Knop is Binnendams 6, 3373 AD  Hardinxveld-Giessendam.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden