Afbeelding
ingezonden mededeling

Quo Vadis Personeelsdiensten biedt nieuwe HR-medewerker volop uitdaging

Algemeen 412 keer gelezen

SLIEDRECHT • Veel vrijheid en zelfstandigheid, werken in een jong team in een groeiend bedrijf, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van HR vertalen naar de praktijk van alledag: die kansen biedt Quo Vadis Personeelsdiensten. Het Sliedrechtse bedrijf, dat zich richt op het detacheren van medewerkers in de binnenvaart, is op zoek naar een fulltime HR-medewerker.

De HR-werkzaamheden vinden bij Quo Vadis nu nog versnipperd 'over de werkvloer' plaats. "Vanwege de groei van het aantal medewerkers willen we daar een professionaliseringsslag in maken", vertelt directeur Taeke Veenstra. "Gezien onze schaalgrootte is het tijd om daar een fulltime vakkracht voor in te zetten."

Als relatief nieuw bedrijf heeft Quo Vadis een jong team, waarin iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid heeft. Taeke: "Wij geven iedere medewerker veel vrijheid en de ruimte om met eigen ideeën te komen. Dat moedigen we aan. Zo werkt Quo Vadis: proactief zoeken naar kansen en nieuwe ontwikkelingen in de markt. Die instelling zoeken we ook bij onze nieuwe HR-medewerker."

Nuchterheid
Het Sliedrechtse bedrijf zoekt iemand die op de hoogte is van de trends op dit gebied, die voor de muziek uit wil lopen én dat wil vertalen naar de praktijk van alledag. Want dat is de uitdaging: Quo Vadis is een bedrijf waar de Alblasserwaardse nuchterheid en werklust hoog in het vaandel staan.

"Wij willen voorop lopen, ook op HR-gebied. Maar dat willen we wel met beide voeten op de grond", benadrukt Taeke. "Onze medewerkers op de werkvloer moeten met de input van de HR-medewerker in de praktijk de voordelen ervaren. Zeker zo belangrijk: HR is een kwestie van de lange termijn. Wij zoeken iemand die strategisch de juiste beslissingen kan maken om de toekomst met vertrouwen in te kunnen gaan."

Vertrouwde naam
Taeke Veenstra begon samen met zijn vrouw in 2008 Quo Vadis Personeelsdiensten. Het voor de langere termijn plaatsen van personeelsleden in de binnenvaart begon kleinschalig, maar inmiddels is de Sliedrechtse ondernemer een vaste en vertrouwde naam in deze sector. Quo Vadis beschikt over een vaste pool van medewerkers die op steeds wisselende werkplekken aan de slag gaan.

Voor meer informatie:

Quo Vadis Personeel
Rietlanden 2B 3361 AN Sliedrecht

T: 085-489 0281
E: info@quovadispersoneel.nl
I: quovadispersoneel.nl

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 17 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden