Afbeelding

Spinningmarathon voor Stichting Pim geslaagd

Algemeen 345 keer gelezen

HARDINXVELD-GIESSENDAM • Vrijdag 24 mei vond er een spinningmarathon plaats in sportcentrum Fitter bij de Wit. De spinningmarathon is georganiseerd door team Blokland Bouwpartners vanwege hun deelname aan de Stelvio Challenge begin september 2019. Het doel was geld inzamelen voor Stichting Pim; een stichting in Dorst waar jongeren met een meervoudige beperking kunnen wonen en/of een dagprogramma kunnen volgen.

De marathon was een groot succes. Er hing een leuke sportieve sfeer en de opkomst was hoog. De deelnemers varieerden van beginnelingen die voor het eerst een uurtje op een spinningfiets zaten, tot een aantal ervaren spinners die zelfs de volledige vier uur non-stop hebben gefietst! Mede dankzij de enthousiaste begeleiding van de sportinstructeurs heeft team Blokland Bouwpartners deze avond het beoogde sponsorbedrag ruimschoots weten in te zamelen.

De Stelvio Challenge is een actie waarbij deelnemers fietsend, wandelend of rennend de Stelviopas gaan beklimmen in Bormio Italië voor Stichting Pim. Het team sponsoren kan nog via www.stelviochallenge.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden