Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Etienne Hessels
ingezonden mededeling

De nieuwe Raadszaal in De Til: dé ideale locatie voor een feest

  •   499 keer gelezen

GIESSENBURG • Met de compleet vernieuwde Raadszaal heeft De Til in Giessenburg een ideale locatie voor het vieren van bijvoorbeeld een huwelijksjubileum, een verjaardag of een bedrijfsfeest. De vorig jaar uitgevoerde facelift veranderde de verouderde ruimte in een sfeervolle, moderne én comfortabele zaal.

Dat comfort merk je meteen als je gaat zitten. De luxe stoelen zijn meer dan geschikt om een middag of avond aangenaam op te zitten. "Het is één van de vele verbeteringen ten opzichte van het oude interieur", vertellen Henk de Bruijn en Wim van Krugten, adjunct-directeur en directeur van De Til Groep. "De verbouwing was hard nodig. Er was sinds de jaren zeventig weinig of niets aan veranderd."

Destijds deed De Raadszaal zijn naam eer aan: de gemeenteraadsleden van de toenmalige gemeente Giessenburg schoven hier aan voor hun vergaderingen. De inrichting was dan ook niet gericht op het vieren van een feest. Van Krugten: "We hebben de hele ruimte volledig gestript, zijn vanaf nul begonnen. De architect heeft er een gedurfd en sfeervol ontwerp van gemaakt. Wij zijn er zeer tevreden over, het ziet er meer dan prachtig uit. Voor iedereen die een huwelijksjubileum of een ander feest wil vieren, is dit de perfecte locatie. Zeker omdat we het combineren met gastvrije medewerkers, heerlijk eten en drinken en service op maat van het eerste gesprek tot het einde van het feest."

Schilderij
Naast het comfort is de aankleding verrassend en eigentijds. De lange bar langs de zijkant nodigt uit om een drankje te komen drinken, het laminaat aan de wanden zorgt voor een rustieke uitstraling en de betonnen vloer levert een 'industrial touch'. De moderne elementen worden aangevuld met een opvallende levensgrote reproductie van een schilderij uit de Gouden Eeuw. "Die is van Jan Steen en het beeldt een boerenbruiloft uit", licht Henk de Bruijn toe. "Het is een mooie blikvanger, waar tijdens feesten vaak naar gekeken en over gepraat wordt. En we hebben al meerdere keren gehoord dat het schilderij zomaar in de Alblasserwaard gemaakt had kunnen worden."

www.tilgroep.nl

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK