Afbeelding
ingezonden mededeling

Uitbreiding van nieuwe wandelcollectie Anders Outdoor

Algemeen 440 keer gelezen

Nu de winter voorbij is, heeft Anders Outdoor in Schelluinen de focus weer gelegd op de wandelsport. De collectie is uitgebreid met mooie nieuwe modellen.

Wandelen is een populaire en groeiende vrijetijdsbesteding. En om lekker te kunnen wandelen heb je goed materiaal nodig. Wandelspecialist Anders Outdoor in Schelluinen heeft voor zowel de vrijetijdswandelaar als de intensieve wandelaar een mooie collectie wandelsportartikelen, die zich kenmerkt door hoge kwaliteit én een eigen, moderne uitstraling.

Wandel- en bergschoenen
De wandelschoenen van Trezeta bleken vorig jaar al veel mensen aan te spreken. Het zijn fijne, lichte wandelschoenen met een frisse kleurstelling. En dat voor een heel leuke prijs. Voor dit seizoen is de collectie aangevuld met diverse modellen van de merken Garmont en Kayland. Mooie, technische schoenen van kwalitatief hoog niveau. Ook voor de wandelaar die meer bergachtig terrein opzoekt heeft Anders Outdoor nu enkele stevige trekking schoenen.

Wandelsandalen
Wie de zomer van 2018 nog voor de geest heeft, weet dat het ook in Nederland erg warm kan worden. Dan zijn sandalen het ideale schoeisel. Nieuw in het assortiment van Anders Outdoor zijn de wandelsandalen van Source, een toonaangevende fabrikant in dit segment. Ontzettend goede voetfixatie en demping, met deze sandalen kun je gemakkelijk de vierdaagse aan.

Sokken en kleding
Uiteraard ontbreken goede wandelsokken en wandelkleding niet in het assortiment. High tech sokken met een ongekend goede vocht- en warmteregulatie en kleding met een heel hoog draagcomfort maken je wandelingen een heel stuk plezieriger.

Inlegzolen op maat
Als gecertificeerd bootfitter is Anders Outdoor gespecialiseerd in goede inlegzolen. Deze verhogen het comfort in schoenen enorm, waardoor je veel minder last hebt van allerlei voetklachten zoals vermoeidheid en branderigheid. Bij Anders Outdoor kunnen ze zelfs volledig op maat worden gemaakt. Overigens is dit niet alleen voor wandelaars; voor iedere sporter is een specifieke en passende inlegzool te leveren.

Anders Outdoor is aanwezig bij de Glasstadmars en de Vierdaagse Alblasserwaard, maar uiteraard bent u ook welkom in de winkel. Deze staat aan de Sportlaan 3c in Schelluinen. Omdat Anders Outdoor parttime open is, is het verstandig om van tevoren even de openingstijden te controleren op www.andersoutdoor.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Winnifred Bouwman in de bibliotheek in Nieuw-Lekkerland.
Winnifred Bouwman neemt na 33 jaar afscheid van de bibliotheek in Nieuw-Lekkerland Nieuws 6 uur geleden
• De biologisch geteelde planten vonden gretig aftrek.
Arkelse plantjesmarkt brengt 700 euro op voor Stichting Nimba Nieuws 6 uur geleden
• Het AWM-peloton slingert zich langs de Ammerse molens.
Column AWM: polderkoers live (te) volgen Sport 20 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden