Afbeelding
Foto: Rozanne Boer
met video's

Loslopende jonge stieren op N214 zorgen voor oponthoud

Algemeen 4.070 keer gelezen

WIJNGAARDEN • Op de provincialeweg N214, tussen Wijngaarden en Bleskensgraaf, liepen dinsdagochtend enige tijd losgebroken jonge stieren.

De provincie raadde weggebruikers aan om de N214 te vermijden. In beide richtingen zorgden de dieren voor veel oponthoud. Brandweerlieden en medewerkers van de provincie gingen ter plaatse om de jonge stieren te vangen. Deze sloegen op een gegeven moment af naar de Wervenkampweg richting Bleskensgraaf.

In eerste instantie ging het om vier stieren, meldt de politie via Instagram 'Ze waren met zijn vieren ontsnapt en besloten een lekker stukje te gaan wandelen en zwemmen. De eerste twee heren die wij tegen kwamen waren moe van een stukje zwemmen en stonden lekker bij te komen op een stukje land. De andere twee heren hebben we even moeten zoeken en waren niet van plan hun reis te staken.' 

Samen met de eigenaar van de stieren en behulp van de brandweer en provincie hebben ze toch een stukje land gevonden. 'Kennelijk was het gras groener bij de buren.'

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden