Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
ingezonden mededeling

Bas Verspuy Bouwsystemen verbindt binnen en buiten met elkaar

  •   159 keer gelezen

Bas Verspuy Bouwsystemen biedt het liefst een totaaloplossing, of het nu gaat om een uitbreiding, verbouwing of renovatie. Op het gebied van kunststof kozijnen, serres en overkappingen hebben wij naamsbekendheid verworven.

Naast de hiervoor genoemde werkzaamheden mogen wij ook de levering en montage van schuifpuien, vouwwanden en balkonbeglazing tot onze specialisaties rekenen. Wij verwerken producten van de topmerken VEKA en Sunflex.

Schuifpui
Wilt u een laagdrempelige overgang met een ruime doorgang naar buiten? Dan is een schuifpui, vouwwand of balkonbeglazing dé ideale oplossing. U kunt bij ons terecht voor zowel de traditionele schuifpui als de meer specialistische uitvoeringen. Ons aanbod varieert van traditionele schuifpuien in aluminium tot moderne hefschuifsystemen in hout, kunststof en aluminium. Leverbaar in een tweedelige, driedelige of vierdelige uitvoering.

Balkonbeglazing en vouwwanden
Daarnaast hebben wij balkonbeglazing en vouwwanden in ons assortiment, systemen die verwant zijn aan de schuifpui. Deze zijn, in tegenstelling tot schuifpuien, over de hele breedte te openen, zodat u de volledige gevelopening kunt openen. Onze vouwwanden zijn geïsoleerd. U kunt kiezen voor hout, aluminium of een combinatie van deze materialen.

Met balkonbeglazing kunt u het hele jaar door uw balkon gebruiken. Met volglas wanden beschermt u uw balkon, overkapping of carport tegen wind, regen en geluidshinder. Met een geïsoleerd product vergroot u uw leefruimte met een extra kamer. Voor elke wens bieden wij een passende oplossing.

"Met dezelfde motivatie als waarmee mijn vader bijna 40 jaar geleden Bas Verspuy Bouwsystemen is gestart, blijft het een uitdaging om de woonwensen van onze opdrachtgevers op maat, met oog voor detail en vakkundig te realiseren", aldus Dirk-Jan Verspuy.

Wilt u zelf zien hoe een schuifpui, vouwwand of balkonbeglazing er in werkelijkheid uitziet? Onze showroom geeft u meer dan voldoende inspiratie.

Bas Verspuy Bouwsystemen
Hoge Giessen 9a, Hoogblokland
T. 0183-582910
www.verspuybouwsystemen.nl

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK