Afbeelding
Foto: Geurt Mouthaan

Montapacking wil nog steeds herbouwen op locatie Molenaarsgraaf

Algemeen 1.850 keer gelezen

MOLENAARSGRAAF • Het terrein ligt alweer enige tijd braak, maar Montapacking-eigenaar Edwin van der Ham wil nog steeds op de locatie waar de vestiging in 2018 afbrandde een nieuw bedrijfspand herbouwen.

Net na de brand liet Van der Ham weten binnen het jaar een nieuw onderkomen aan de Polderweg Oost te willen betrekken. "Maar dat was te positief ingeschat. De nasleep van de brand kostte veel meer tijd dan ik had verwacht."

Inmiddels is alles geregeld. De klanten die in Molenaarsgraaf waren 'ondergebracht', zijn verkast naar het extra pand dat Montapacking in Gorinchem heeft betrokken. "Desondanks willen we in Molenaarsgraaf herbouwen, het  wordt voor ons gewoon weer een nieuwe vestiging met nieuwe klanten."

Fundering
Hij vervolgt: "De fundering die er nog ligt is volgens deskundigen visueel in ieder geval geschikt om weer op te gaan bouwen, al zal wellicht een dikke betonnen vloer overheen gestort moeten worden. Op dit moment ben ik met de architect bezig om de nieuwbouw plannen te bespreken.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden