Afbeelding

Opening vaarseizoen en Kunstroute

Algemeen 493 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Het voetveer tussen Ammerstol en Groot-Ammers gaat vanaf maandag 22 april, tweede paasdag, in de vaart. Het bootje vaart elke zondag tot in het najaar. Het seizoen wordt geopend met een Kunstroute.

De kunstroute heeft dezelfde naam als de veerdienst: de 'Af & Toe-kunstroute'. Dankzij een bijdrage is er nu een website www.afentoe-kunstroute.nl, vlaggen, en een prachtig logo. Alle voorwaarden zijn aanwezig om de bezoekers en deelnemers een mooie dag te bezorgen.

Dit jaar kunnen bezoekers op maandag 22 april tussen 11.00 uur en 17.00 uur een overtocht maken met het voetveer tussen Ammerstol en Groot-Ammers en in de volgende plaatsen kunst , tuinen of een tentoonstelling bekijken: in Ammerstol (12 adressen), in Streefkerk (5 locaties), in Groot-Ammers (6 locaties) en in Nieuwpoort (7 locaties). Ook dit jaar zijn er weer nieuwe kunstenaars die exposeren.

Routekaartjes, openingstijden en deelnemende kunstenaars zijn te vinden op de website www.afentoe-kunstroute.nl. Voor meer informatie kan men surfen naar de website of bellen met 06-53578352.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden