Afbeelding

Emté Groot-Ammers heropent op 8 april als Coop

Algemeen 737 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Op maandag 8 april om 18.00 uur opent Coop aan de Margrietstraat 1 in Groot-Ammers feestelijk de deuren.

De voormalige Emté-supermarkt is dan voorzien van de frisse en moderne Coop-stijl. Supermarktmanager Wouter Spuijbroek: "We nodigen alle klanten en omwonenden van harte uit om de opening met ons mee te vieren."

Tijdens de feestelijke openingsavond op maandag 8 april presenteert de supermarktmanager samen met zijn team de supermarkt vol trots aan de buurt. Spuijbroek: "We gaan er een feestje van maken. We zorgen voor een hapje en een drankje. Boodschappen doen kan natuurlijk ook: de?eerste 250 klanten ontvangen bij besteding van 20 euro of meer bovendien een gratis appeltaartje."

Ook de dagen na de opening is het feest in de winkel. Zo is er op woensdag 10 april van 12.00 tot 17.00 uur een ballonnenclown aanwezig, kunnen klanten op vrijdag 12 april tussen 11.00 en 16.00 uur genieten van gratis poffertjes en worden er een dag later, op zaterdag 13 april tussen 11.00 en 16.00 uur suikerspinnen uitgedeeld. Vanzelfsprekend zijn er ook aantrekkelijke aanbiedingen.

Nieuwe uitstraling en services
De verbouwing van het winkelpand aan de Margrietstraat is bijna afgerond. Alles vernieuwt: van de vloer, het plafond, koelingen en stellingen tot de indeling. Allemaal in de frisse Coop-uitstraling. Een ruim kruidenierswarenassortiment wordt aangevuld met een aantrekkelijke versafdeling, en ook de vertrouwde ambachtelijke slagerij behoudt een plekje in winkel.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden