• Kees Commijs van De Doetsekom en Ike Korevaar-Slob van GiGa Giessenlanden.
• Kees Commijs van De Doetsekom en Ike Korevaar-Slob van GiGa Giessenlanden.

Giga Giessenlanden en Doetsekom gaan samenwerken

Algemeen 935 keer gelezen

GIESSENBURG • GiGa Giessenlanden en Doetsekom gaan samenwerken om jong en oud in beweging te brengen in het zwembad

Het zwembad is nu nog leeg en wordt volop opgeknapt. Maar dat is niet de enige vernieuwing: het zwembad gaat de samenwerking aan met GiGa. Een project vanuit de gemeente dat de bewoners in onze regio letterlijk in beweging zet. En nu dus ook in en rond het zwembad.

Op de gloednieuwe startblokken ondertekenden Kees Commijs van De Doetsekom en Ike Korevaar-Slob van GiGa Giessenlanden op vrijdag 22 maart de overeenkomst. Commijs: "Wij hebben enorme slagen gemaakt met het zwembad. Het is opgeknapt en we hebben een van de weinige openlucht 50-meter baden in Zuid-Holland. Dus we hebben een prachtig zwembad op een mooie locatie, maar GiGa heeft de mensen en ervaring om evenementen en activiteiten op te zetten. Zo gaan we Aqua-fit organiseren en ook een triatlon. En niet alleen dat; ze zijn ook echt een verbindende factor tussen verenigingen, maatschappelijke organisaties en de gemeente. Ik had er meteen een goed gevoel bij."

Ook Korevaar-Slob heeft alle vertrouwen in de overeenkomst: "We gaan de overeenkomst aan, omdat we nu samen met De Doetsekom de mogelijkheid hebben om verschillende activiteiten te organiseren waarbij we mensen op een positieve manier in beweging brengen! Bijzonder omdat we alle doelgroepen daarin meenemen, van jong tot oud!"

Begin mei starten al de eerste Aqua-Fit lessen. Voor meer informatie over de GiGa activiteiten in De Doetsekom kan men terecht op www.gigagiessenlanden.nl of op de facebook van GiGa Giessenlanden.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23
Afbeelding
Actie met tompoucen van Symphonia uit Hoogblokland Nieuws 17 apr, 20:34
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:07

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden