• Jonathan Breijer en twee teamgenoten met de 100 ballen.
• Jonathan Breijer en twee teamgenoten met de 100 ballen.

Jonathan Breijer van sv Meerkerk wint 100 nieuwe voetballen

Algemeen 1.041 keer gelezen

MEERKERK • Het was donderdag 28 maart feest in de kantine van sv Meerkerk; de voetbalclub kreeg honderd nieuwe voetballen ter waarde van 4300 euro overhandigd van voetbalmerk SKOR.

 Aanleiding was de inzending van clublid Jonathan Breijer (16) voor een winactie van SKOR.

Jonathan Breijer werd geattendeerd op de winactie toen hij in november 2018 de Nationale Sport Vakbeurs in Gorinchem bezocht. Ter introductie van het nieuwe voetbalmerk deelde SKOR gratis voetballen uit aan bezoekers. Daar verbond SKOR een mooie winactie aan: degene die een gave foto of video met zijn bal maakte en deze deelde via Facebook of Instagram, maakte kans op honderd topkwaliteit voetballen voor zijn of haar club.

Jonathan, student audiovisuele techniek, ging met een groepje clubgenoten het veld op en maakte een stoere actievideo. Met resultaat: zijn inzending werd door SKOR verkozen tot winnaar. Donderdagavond kreeg Jonathan, in het bijzijn van het bestuur en het eerste elftal, de honderd ballen overhandigd uit handen van Michael Oogink van SKOR. Een mix van wedstrijdballen, trainingsballen en jeugdballen, inclusief nieuwe ballentassen en -netten. Jeugdvoorzitter Henk-Jan van Zandwijk: "We zijn Jonathan dankbaar dat hij zich zo heeft ingezet voor onze club. We moeten elk seizoen nieuwe ballen aanschaffen. Deze honderd ballen zijn een fantastische aanvulling op onze ballenvoorraad en daarom meer dan welkom."

SKOR
SKOR ontwerpt, fabriceert en verkoopt premium sportmaterialen, teamwear en fashion voor voetbalclubs en hun spelers. Het nieuwe merk komt voor uit het Almelose bedrijf ERMA Sport, bekend fabrikant van doelen en dug-outs en leverancier van betaald voetbalorganisaties als AJAX, Feyenoord en PSV. De SKOR voetballen worden gemaakt met de nieuwste, innovatieve technieken en materialen en vallen op door hun eigenzinnige designs.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden