• McDonald's Alblasserdam.
• McDonald's Alblasserdam.
ingezonden mededeling

McDonald's biedt tijdelijk gratis Sollicitatie Menu

Algemeen 1.822 keer gelezen

ALBLASSERDAM/HARDINXVELD-GIESSENDAM • De McDonald's restaurants Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam bieden op zaterdag 6 en zondag 7 april tussen 12.00 en 17.00 uur een bijzonder menu aan: Het Sollicitatie Menu.

Door het bestellen van een Sollicitatie Menu krijgen sollicitanten niet alleen een McDonald's menu aangeboden, maar kunnen zij ook direct een manager spreken over een mogelijke (bij)baan als crewlid. Hiermee kunnen sollicitanten letterlijk even de sfeer komen proeven van het werken bij McDonald's.

Paul van Dijk, restaurantmanager van McDonald's restaurant Alblasserdam, staat klaar om de sollicitanten te verwelkomen: "We kijken er ontzettend naar uit om in het weekend van 6 en 7 april sollicitanten het Sollicitatie Menu aan te bieden. Op deze unieke manier kunnen we belangstellenden laten zien dat het werk als crewlid niet alleen leuk, flexibel en afwisselend is maar dat je hier ook ervaring mee opdoet, waarmee je je CV echt verrijkt. Ik en mijn team nodigen iedereen dan ook van harte uit om te komen proeven!".

Dick Bovekerk, franchisenemer van McDonald's restaurant in Alblasserdam en het in aanbouw zijnde restaurant in Hardinxveld-Giessendam: "In Alblasserdam willen wij onze crew graag uitbreiden en in Hardinxveld-Giessendam openen wij onze deuren op 8 mei. Daar hebben wij een complete crew van circa 100 personen nodig om direct goed van start te gaan. Belangstellenden voor een parttime of fulltime functie in deze nieuwe vestiging zijn dit weekend van harte welkom in ons restaurant in Alblasserdam."

Nieuw restaurant 
De bouw van een nieuwe McDonalds aan de Peulenlaan in Hardinxveld-Giessendam is 1 februari begonnen en vordert gestaag. 

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

• McDonald's Hardinxveld-Giessendam in aanbouw.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk gisteren
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden