• Martin Korteland met zijn kleinzoon Chris Korteland, die het lintje doorknipte.
• Martin Korteland met zijn kleinzoon Chris Korteland, die het lintje doorknipte.

Emté Hoornaar feestelijk heropend als Coop supermarkt

Algemeen 2.275 keer gelezen

HOORNAAR • aan het Dirk IV Plein in Hoornaar is afgelopen maandag Coop feestelijk geopend.

De voormalige Emté-supermarkt is voorzien van de frisse en moderne Coop-stijl. Ondernemer Martin Korteland: "Natuurlijk nodigen we alle klanten en omwonenden van harte uit om de opening met ons mee te vieren!"

Tijdens de feestelijke openingsavond op maandag 25 maart presenteert de ondernemer met zijn team de supermarkt vol trots aan omwonenden. Korteland: "We zijn erg enthousiast om hier verder te gaan als Coop. De formule voelt als een warme deken, we gaan er echt samen voor! Met alle medewerkers heropenen we de winkel officieel."

Er was een hapje en een drankje tijdens dit feestelijke moment en de eerste 250 klanten kregen bij besteding van 20 euro of meer een gratis appeltaartje.

Ook de dagen na de opening is het de moeite waard om de winkel te bezoeken. Naast aantrekkelijke openingsaanbiedingen maken omwonenden en kinderen met een raamposter- en kleurplaatactie kans op mooie prijzen. Op vrijdag 29 maart worden klanten getrakteerd op lekkere hapjes uit de Coop-foodtruck.

Nieuwe uitstraling
De verbouwing van het winkelpand aan Dirk IV Plein 8 is bijna afgerond. De supermarkt is groter geworden en voorzien van zelfscankassa's, een koffiecorner en heeft een nieuwe indeling.

Ook online boodschappen bestellen is voortaan mogelijk. Coop Hoornaar bezorgt de boodschappen binnenkort thuis of zet deze voor de klant klaar in de winkel.

Op de foto staan ondernemer Martin Korteland. Zijn kleinzoon Chris Korteland knipte het lint door, helemaal in Coop-stijl met zijn oranje stropdasje.

Voor meer informatie: www.coop.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 17 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden