Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• Adjiedj Bakas.
• Adjiedj Bakas.

Trendwatcher Adjiedj Bakas presenteert MKB trends bij Rabobank

  •   238 keer gelezen

GORINCHEM • Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden organiseert voor MKB'ers uit de regio een aantal inspirerende netwerkbijeenkomsten. Het thema van de netwerkbijeenkomsten is: Ondernemers laten groeien.

Op 9 april presenteert Adjiedj Bakas de Megatrends voor het MKB. De avond is gratis en vindt plaats in het Rabobankkantoor aan de Einsteinstraat in Gorinchem. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Bezoekers ontdekken hoe het MKB de banenmotor van de toekomst kan blijven. Want wil het MKB de banenmotor voor de toekomst blijven, dan moeten MKB'ers meer sales-gedreven worden en hun marketing en communicatie moderniseren. Bakas komt met ideeën, suggesties en inspirerende voorbeelden in dit verband. MKB'ers moeten bovendien slimmer gebruikmaken van de mogelijkheden en kansen die de digitale transformatie hen biedt.

Ook hier komt Bakas met mooie voorbeelden en praktische tips en adviezen. MKB'ers moeten beter samenwerken, hun lobby beter organiseren en co-creatie en co-makership omarmen. Oudere MKB'ers kunnen leren van het lef, de bravoure en het gericht netwerken van jongere MKB'ers. En jongere MKB'ers kunnen weer leren van de ervaring en levenswijsheid van de oudere generatie.

Meer informatie en inschrijven: www.rabo.nl/av/companyco.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK