Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• Kids and Cars van 2018.
• Kids and Cars van 2018. (Foto: Pieter van den Berg)

Kids en Cars toert op 13 april door de Alblasserwaard

  •   454 keer gelezen

ALBLASSERWAARD • Ook in 2019 organiseert Tafelronde 140 Alblasserwaard het Kids and Cars evenement, ditmaal op zaterdag 13 april.

Tafelronde 140 Alblasserwaard doet dat sinds 2013 om kinderen die ziek zijn of het op een andere manier moeilijk hebben, een onbezorgde rit te geven in een echte sportwagen. Ieder jaar wordt het evenement populairder onder deelnemers, publiek en sponsoren. Dit jaar zullen er opnieuw 60 sport/supercars meedoen met de rit en kunnen er dus net zoveel kids blij gemaakt worden. 

"Eindelijk eens een glimlach op hun gezicht, dat is waar we het voor doen!", aldus Tim den Besten van Tafelronde 140 Alblasserwaard. Tijdens deze rondrit worden vier gemeenten aangedaan, te weten: Alblasserdam, Molenlanden, Sliedrecht en de rit eindigt op de Markt in Papendrecht. Dankzij een goede samenwerking tussen de Fundraise commissie van de serviceclub en diverse sportauto-eigenaren is besloten om de aankomende edities tevens nadrukkelijk(er) in te zetten op het ophalen van sponsorgelden. Het goede doel is ditmaal Stichting De Liedjesfabriek.

Bij de Liedjesfabriek laten ze zieke kinderen zich even beter voelen. Met hun mobiele studio zoeken ze kinderen op, zelfs aan hun bed. Samen schrijven ze een lied en nemen dit op. Ze maken er daarna ook nog een videoclip bij. Kinderen staan bij de Liedjesfabriek op een positieve manier in het middelpunt en krijgen een podium om hun verhaal te vertellen. Ze zorgen voor een paar uur plezierige afleiding en een tastbare herinnering waar de kinderen apetrots op zijn.

Voor meer informatie: www.kidsandcars.nl. Zie ook www.facebook.com/tafelronde.papendrecht.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK